top of page

Συναντήστε την ομάδα

Σχετικά με τη Photosmart

wedding photography & cinematography

Η Photosmart είναι μια ομάδα φωτογραφίας και βίντεο γάμου με έδρα στην Αθήνα. Ξεκίνησε το 2011 από τον Μιχάλη Κώνστα. Η δουλειά μας είναι γνωστή για το πολύχρωμο, σύγχρονο, κινηματογραφικό της στυλ. Η αγάπη μας για την αφήγηση και τη φωτογραφία γάμου μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε γάμους σε όλο τον κόσμο. Έχουμε φωτογραφίσει γάμους σε διάφορες περιοχές της χώρες για κομψά ζευγάρια που θέλουν να θυμούνται τη μέρα τους. Καθώς η εταιρεία μας εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες φωτογραφίας γάμου στη χώρα, ξεκινήσαμε να εκπαιδεύουμε φωτογράφους στα 4 διαφορετικά στυλ γάμου.

Στην αρχή, δημιουργήσαμε ένα στυλ φωτογραφίας που δίνει προτεραιότητα στην ιστορία σας και μας επιτρέπει να αποτυπώσουμε το περιβάλλον σας, την αγάπη σας, το συναίσθημά σας και τους ανθρώπους που λατρεύετε, την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

Αυτό δεν είναι μάρκετινγκ, γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι μια απόφαση που πρέπει να λάβετε κατά την επιλογή του φωτογράφου σας και δεν θεωρούμε δεδομένους τους πελάτες μας. Έχουμε μια νοοτροπία με προτεραιότητα στον πελάτη.

Οι στόχοι μας είναι απλοί.

Πρώτον, να έχετε μια μοναδική εμπειρία από την αρχή έως το τέλος.

Δεύτερον, να δώσουμε στις νύφες και τους γαμπρούς μας δημιουργική φωτογραφία που ταιριάζει στα απαιτήσεις που έχουν τα ζευγάρια για την ημέρα του γάμου τους.  Από το 2011, η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1500 γάμους.

Το στούντιο μας βρίσκεται στη Νίκαια. Φωτογραφίζουμε γάμους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το στούντιο μας έχουμε διατηρήσει ένα εκπαιδευτικό πρότυπο για να προσφέρουμε σταθερή ποιότητα στις εικόνες μας. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μας έχουν την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση πελατών μιας μεγάλης εταιρείας τηλεοπτικής παραγωγής, διατηρώντας παράλληλα την τέχνη μιας μικρότερης.

Έχουμε πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του γάμου τους με το μοναδικό μας στυλ και μπορέσαμε να δημιουργήσουμε αναμνήσεις για αυτούς. Θεωρούμε ότι είμαστε φωτογράφοι ζωής, και όχι απλώς φωτογράφοι γάμου.

Κάθε ζευγάρι έχει μια ιστορία αγάπης, θέλουμε να πούμε τη δική σας…

DSC_9013.jpg
DSC_8271.jpg

Η ταλαντούχος ομάδα συνεργατών μας

Η ομάδα μας από ταλαντούχους φωτογράφους και εικονολήπτες επιλέχτηκε από τον Μιχάλη Κώνστα και εκπαιδεύτηκε μέσα από σεμινάρια που πραγματοποιεί η Photosmart σε τεχνικές λήψης φωτογραφίας και βίντεο. Πριν ξεκινήσουν οι συνεργάτες μας να φωτογραφίζουν και βιντεοσκοπούν μυστήρια πρέπει να διαθέτουν ένα σετ δεξιοτήτων στον φωτισμό, την πόζα και το πιο σημαντικό την αφήγηση. Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εγγυάται ένα σταθερό στυλ και ποιότητα.

Οι γραφίστες μας διασφαλίζουν ότι κάθε εικόνα είναι ποιοτική για τους πελάτες μας. 

Τα προϊόντα που παρέχουμε στους πελάτες μας διασφαλίζουν ότι οι αναμνήσεις τους θα μείνουν στις επόμενες γενιές.

Τα 4 στυλ φωτογράφισης γάμου

Κάθε καλλιτέχνης στην ομάδα της Photosmart είναι εκπαιδευμένος για 4 διαφορετικές τεχνικές φωτογραφίας οι οποίες είναι:

Lifestyle

DSC_4103.jpg

Η lifestyle τεχνική είναι ένα είδος φωτογραφίας που στοχεύει κυρίως να αποτυπώσει πορτραίτα και ανθρώπους σε καταστάσεις, γεγονότα ή ορόσημα της ζωής τους με καλλιτεχνικό τρόπο.

Δηλαδή με τρόπο όπου ο φωτογράφος δίνει την κατεύθυνση στο ζευγάρι.

Dramatic

DSC_2572.jpg

Το dramatic στυλ δίνει έντονες εικόνες με σκιές και μεγάλες αντιθέσεις. Τα έντονα εφέ στη φωτογραφία επιτυγχάνονται επιλέγοντας κατάλληλους φωτισμούς πάνω στο θέμα οι οποίοι δημιουργούν φωτογραφίες με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και έντονα συναισθήματα.

Documentary

dji_0024.jpg

Το documentary στυλ αναφέρεται σε μια δημοφιλή μορφή φωτογραφίας που χρησιμοποιείται για την καταγραφή σημαντικών στιγμών. Καλύπτεται από επαγγελματικό φωτορεπορτάζ ώστε να καταγράψει όλα τα συναισθήματα της ημέρας του γάμου σας.

Editorial

19.JPG

Το editorial στυλ αναφέρεται σε εικόνες που εμφανίζονται αντί κειμένου ώστε να βοηθήσουν στην αφήγηση μιας ιστορίας.

Η φωτογραφία μόδας είναι ένας τύπος editorial στυλ που μπορεί να πει μια ιστορία χωρίς κείμενο.

Features and editorials

Seminar anchor
1673260090136.jpg

Destination Afterwedding
Only for profesional photographer.
Ways to travel and organize your photoshooting

Pose & Sunset
Do & don't in shooting
 

bottom of page