top of page

Οι καλύτεροι φωτογράφοι γάμου σας προτείνουν

Η σημασία του προγράμματος την ημέρα του γάμου σας

Ο σχεδιασμός είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο γάμο, οπότε αν θέλετε να πάρετε υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι διαθέτετε αρκετό χρόνο για να τις φτιάξετε. Λάβετε υπόψη ότι οι καλύτερες λήψεις απαιτούν φυσικό φως, επομένως λάβετε υπόψη την εποχή και τη θερινή ώρα κατά τον προγραμματισμό σας. Εδώ είναι ένα παράδειγμα του πώς πρέπει να είναι.


Προετοιμασία νύφης & γαμπρού

  • Λεπτομέρειες: 20 λεπτά στον καθένα. Αυτές είναι οι εικόνες των δαχτυλιδιών, των φορεμάτων, των παπουτσιών και άλλων αντικειμένων που θα σας βοηθήσουν να πείτε την ιστορία αυτής της μαγικής ημέρας.

  • Ντύσιμο: 30-40 λεπτά στον καθένα. Προσκαλέστε ένα συνεργείο γάμου να φτάσει τουλάχιστον μία ώρα πριν από το προγραμματισμένο τέλος της προετοιμασίας σας, ώστε να έχει αρκετό χρόνο για να τραβήξει φωτογραφίες τόσο της νύφης όσο και του γαμπρού.

  • Ατομικά πορτρέτα: Για τη νύφη και το γαμπρό. Αυτές οι φωτογραφίες θα πρέπει να τραβηχτούν αμέσως μετά την προετοιμασία, οπότε φροντίστε να διαθέσετε αρκετό χρόνο για αυτήν τη λήψη πριν από την τελετή.


Η Εκκλησία

  • Ο γαμπρός, το συνεργείο φωτογραφίας και βίντεο πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την άφιξη της νύφης στην εκκλησία.

  • Οικογενειακές φωτογραφίες μετά το μυστήριο 30-40 λεπτά. Αυτή ίσως είναι η πιο κλασική στιγμή της φωτογράφισης που εξαρτάται άμεσα από τον αριθμό των ατόμων που εμπλέκονται και τις προσωπικές σας προτιμήσεις σχετικά με τις φωτογραφίες.

  • Φωτογράφιση του ζευγαριού πριν τη δεξίωση. Αυτή η διαδικασία διαρκεί 20-60 λεπτά ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο


Δεξίωση γάμου: 3-4 ώρες Σημειώστε ότι η διάρκεια θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του γαμήλιου πάρτι. Θα χρειαστεί να συζητήσετε εκ των προτέρων τις απαιτήσεις σας με τον φωτογράφο σας και να προσδιορίσετε τα είδη των φωτογραφιών που θέλετε να τραβήξετε.



bottom of page