top of page

Οι καλύτεροι φωτογράφοι γάμου σας προτείνουν

Νυφικές προετοιμασίες

Η φωτογράφιση της προετοιμασίας του γαμπρού και της νύφης θα πάρει μια ξεχωριστή θέση στο άλμπουμ του γάμου σας, καθώς δείχνουν την αρχή της ιστορίας σας σε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα. Για να βεβαιωθείτε ότι αυτές οι φωτογραφίες βγαίνουν πραγματικά εντυπωσιακές. Θα πρέπει να σχεδιάσετε κάθε λεπτομέρεια και να κανονίσετε την προετοιμασία σας με τρόπο που θα επιτρέπει τη λήψη υπέροχων φωτογραφιών. Οι απλές συμβουλές μας θα βοηθήσουν τις νύφες και τους γαμπρούς να προετοιμαστούν για αυτό το κομμάτι της φωτογράφισης.

Επιλέγοντας το σωστό δωμάτιο

Το δωμάτιο όπου οι κομμωτές και οι μακιγιέρ θα κάνουν τα μαγικά τους, για εσάς είναι το πιο σημαντικό δωμάτιο για την προετοιμασία της φωτογράφισης. Το πιο σημαντικό ζήτημα για έναν φωτογράφο είναι ο φωτισμός. Επομένως, πρέπει να αναζητήσετε ένα δωμάτιο με άφθονο φυσικό φως.

Μην ξεχνάτε ότι το φυσικό φως αλλάζει ανάλογα με την εποχή. Ο υπέροχος φωτισμός και το μοναδικό δωμάτιο δεν είναι τα μόνα πράγματα που έχουν σημασία για την λήψη των φωτογραφιών. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι αυτή η λήψη θα είναι τέλεια: Κάντε τα μαλλιά σας πριν από το μακιγιάζ σας. Οι φωτογράφοι μπορούν να τραβήξουν εκπληκτικές φωτογραφίες ενώ μακιγιέρ εργάζεται, αλλά το έργο ενός κομμωτή δεν φαίνεται τόσο υπέροχο στην κάμερα. Επομένως, είναι καλύτερο να ολοκληρώσετε πρώτα το χτένισμα και να προσκαλέσετε τον φωτογράφο αφού τελειώσει. Αποφασίστε ποιες λεπτομέρειες θέλετε να φωτογραφίσετε. Ζητήστε από μια φίλη σας να βάλει το νυφικό σας σε μια κρεμάστρα ή καλύτερα σε μια κούκλα ώστε να βγει ωραίες φωτογραφίες . Φορέστε κάτι ωραίο. Μια νύφη θα πρέπει να φορέσει κάτι άνετο πριν φορέσει το νυφικό της. Τα χαριτωμένα με εκτυπώσεις ή ταιριαστές ρόμπες σετ ρούχων είναι εξαιρετικές επιλογές. Κρατήστε το δωμάτιο ακατάστατο. Μην αφήσετε το δωμάτιο της προετοιμασίας σας να μετατραπεί σε αποθηκευτικό χώρο. Να το διατηρείτε όσο το δυνατόν πιο ακατάστατο. Επιτρέψτε μόνο τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς να είναι στο δωμάτιο. Με τους κομμωτές, μακιγιέρ, φωτογράφους και παρανύμφους και την κοντινή οικογένεια, το δωμάτιο θα είναι υπερβολικά γεμάτο.

Προσθέστε λίγο χρόνο «μόνο με φωτογράφους» στο χρονοδιάγραμμα του γάμου σας.


Μην ξεχάσετε τον γαμπρό. Η προετοιμασία του γαμπρού μπορεί να μην είναι τόσο περίπλοκη όσο της νύφη. Φροντίστε να σχεδιάσετε το χρονοδιάγραμμα σας με τρόπο που θα επιτρέπει στον φωτογράφο να τραβήξει φωτογραφίες και των δύο σας πριν από το μυστήριο. Συζητήστε τις ιδέες σας με τον φωτογράφο σας. Έχετε κάποιες ιδέες ή ένα όνειρο που σκεφτήκατε; Συζητήστε αυτά τα πράγματα με τον φωτογράφο σας και δείτε εάν μπορείτε να βρείτε κάποιον τρόπο για να κάνετε αυτές τις εικόνες ζωντανές μέσω της φωτογράφισης σας. Η προσθήκη μερικών θεματικών λήψεων θα ζωντανέψει το άλμπουμ του γάμου σας. Μια άλλη δημοφιλής ιδέα είναι η φωτογράφισης της στιγμής που η νύφη καρφώνει μια μπουτονιέρα στο σακάκι του πατέρα της.

Σκεφτείτε αυτά τα πράγματα εκ των προτέρων. Χαλαρώστε και απολαύστε την προηγούμενη ημέρα. Τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός θα είναι αρκετά απασχολημένοι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, και σίγουρα δεν χρειάζεστε επιπλέον άγχος. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε τον φωτογράφο σας για να τραβήξει εξαιρετικές φωτογραφίες.


follow us on Instagram

bottom of page